Leerproblemen

Als er een kans is om te slagen, dan krijg je die kans!In Nederland zijn ruim 10.000.000 trotse bezitters van rijbewijs B. Ruim 4.000.000 kandidaten (41% slaagt de eerste keer) hebben meerdere pogingen ondernomen om te slagen. Een van de redenen van deze schrikbarende cijfers: rijexamenangst. Zeker 25% van de kandidaten heeft er extreem veel last van.

Paul J.Lievens is als instructeur uitgebreid geschoold in dit onderwerp en heeft dus diverse tools om beter te anticiperen op extreme angst. Bovendien volgt hij regelmatig faalangstbijscholingen.  Ook met andere leerproblemen (autisme, moeilijk leren, ADHD) heeft Paul J.Lievens veel ervaring.
Het motto van deze autorijschool: als er een kans is om te slagen, dan krijg je die kans.

Wij zorgen goed voor alle kandidaten. En daarmee onderscheidt Paul J.Lievens zich van andere rijscholen, die kandidaten met leerproblemen weren, omdat ze negatieve invloed hebben op het slagingspercentage van die rijscholen.

 

 

Mensen met faalangst, ADHD of autisme zijn na het behalen van het rijbewijs prima verkeersdeelnemers.De weg er naar toe verschilt alleen met de reguliere lessen. De nadruk ligt meer op structuur, herhaling in blokken, rust en duidelijkheid en samen met de instructeur het positieve van het negatieve scheiden.

Wij hebben ruime ervaring in het opleiden van mensen met faalangst, ADHD of autisme, en houden rekening met alle facetten hiervan. Ook neemt het CBR faalangst-examens af, waardoor de leerling beter kan presteren. Autorijschool Paul J. Lievens staat altijd open voor suggesties van de leerling, ouders of artsen.
Wij werken overigens veel met leerlingen van Praktijkschool Eindhoven: een eigentijdse en praktijkgerichte school waar gewerkt wordt aan mogelijkheden.


Autorijschool Paul J. Lievens is al bijna 40 jaar een begrip in Oirschot en omgeving (regio Eindhoven) en nu ook voor Ell (gemeente Leudal) en omgeving (regio Weert).

Autorijschool Paul J. Lievens
Al bijna 40 jaar: 100% rijles!

Over ons

Praktijk

Volg ons