Bij Autorijschool Paul J. Lievens wordt op een intensieve manier gewerkt naar het rijexamen. Omdat geen enkele leerling hetzelfde is, ziet ook geen enkel lesprogramma er hetzelfde uit. Paul J. Lievens en zijn team werken daarom heel persoonsgericht op weg naar het felbegeerde rijbewijs. Door te werken met een tussentijdse toets, kunnen kandidaten vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen op het examen zelf. Verder is Autorijschool Paul J. Lievens ook erkend opleidingsinstituut voor het lesprogramma Rijopleiding in Stappen (RIS). Tijdens een kennismakingsgesprek leggen we je graag de mogelijkheden uit. We bieden verschillende opleidingsvormen aan waarbij de instructeurs heel goed naar de kandidaat kijken en daar het programma perfect op aan passen.  Bij Paul J. Lievens ga je op examen als je er klaar voor bent. En dat is wel zo eerlijk.

 

Om rijlessen te mogen volgen moet je 16,5 jaar of ouder zijn. Om te beginnen met praktijklessen hoef je nog niet in het bezit te zijn van het theoriecertificaat.

 

Het is wel zo, hoe beter je vertrouwd bent met de verkeersregels, hoe meer tijd en aandacht je in andere verkeerstaken kunt steken. Dit houdt in dat we de lestijd efficiënter en effectiever kunnen besteden.
Autorijschool Paul J. Lievens is al bijna 40 jaar een begrip in Oirschot en omgeving (regio Eindhoven) en nu ook voor Ell (gemeente Leudal) en omgeving (regio Weert).

 

Hieronder vind je een aantal handige links die je meer informatie bieden over rijlessen en meer.

Hoeveel rijles heb je gemiddeld nodig? (CBR)

Informatie over de tussentijdse toets (CBR)

Het praktijkexamen (Rijbewijs.nl)

Autorijschool Paul J. Lievens
Al bijna 40 jaar: 100% rijles!

Over ons

Praktijk

Volg ons